Malzemeler

• Yarım kilo Kuşbaşı Et
• 1 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 1 adet Soğan
• 1 adet Patlıcan
• 1 adet Patates
• 5 adet Milföy Hamuru
• 3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
• 1 su bardağı Mısırözü Yağı
• 2 çorba kaşığı terayağ
• Tuz

Tarif

Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk. kadar pişirin. Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın. Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin. Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin. Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın. Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 367
favori
like
share
Serendipity Tarih: 10.10.2007 15:09
tesekkurler SU-PERISI