Kullandiginiz style de header templatesi acin ve en üste asagidaki kodu yerlestirip kaydedin.



Kullandiginiz arayüzü acin ve sayfayi en asagi cekin oradaki CSS kutusunun en altina asagidaki kodu yerlestirip kaydedin.


#bayrak a {
position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;
position: fixed;
text-indent: -1000px;
width: 100px;
height: 100px;
overflow: hidden;
background: url([url]http://www.sitenizin-adresi.com/bayrak.gif[/url]) 0 0 no-repeat;
}

Asagidaki bayrak resmini ftp yolu ile sitenizin ana dizinine atin.



Hepsi budur kolay gelsin...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1134
favori
like
share
eban Tarih: 04.09.2008 14:44
[QUOTE=BATILIM;2853877]illaki denemediği bişi sunmaz bende sorun vardır mutlaka

Bu şekil zorlsnıyorssan Bunu Kullan header.ın altına yapıştır yeterli.wbb vb dle fark etmez

BATILIM Tarih: 20.08.2008 15:20
illaki denemediği bişi sunmaz bende sorun vardır mutlaka
FreddyKrueger Tarih: 20.08.2008 14:26
[COLOR="#c0ccf4"]LewiS uSta Denemediqi Bir $eyi Sunmaz Sanırım...

Bir Yerde YanLı$ Yapıyor oLmayın ? KontroL Ederek Tekrar Deneyiniz...
BATILIM Tarih: 20.08.2008 13:58
yok yine olmuyor herşeyi denedim anlatılan sizin dediğniize sayfa bannerim alta kaydı 5 cm falan ama bayrak yine yok
FreddyKrueger Tarih: 20.08.2008 12:28
[COLOR="#c0ccf4"][QUOTE=BATILIM;2853372]public html içine attım bende normlade index sayfasıda ne olur ne olmaz wbb içinede attım stilin içine atıpta denedim yine göstermedi

Bayraqı FTP 'de Nereye AtarSan At Bu ÖnemLi DeqiL...

ÖnemLi oLan A$aqıdaki Koda ReSmin URLSini Doqru Girmek ; iSterSen ImaqeShaCk 'e YükLe...


background: url(http://www.sitenizin-adresi.com/bayrak.gif) 0 0 no-repeat;


LewiS uSta KoLay oLSun Diye Bu $ekiLde AnLatmı$...
BATILIM Tarih: 20.08.2008 11:47
public html içine attım bende normlade index sayfasıda ne olur ne olmaz wbb içinede attım stilin içine atıpta denedim yine göstermedi
FreddyKrueger Tarih: 20.08.2008 09:58
[COLOR="#c0ccf4"][QUOTE=BATILIM;2852577]herşeyi yaptımda neden olmadı acaba bende acaba ana dizinine derken bunda mı hata yaptım nerede bu dizin

public_html

httpdocs

BunLardan HanqiSi VarSa Onun IçeriSine bayrak.gif oLarak Kaydediqin ReSmi YükLeyeCekSin...
BATILIM Tarih: 19.08.2008 22:19
herşeyi yaptımda neden olmadı acaba bende acaba ana dizinine derken bunda mı hata yaptım nerede bu dizin
NighT_StaR Tarih: 26.05.2008 23:18
teşekkürler emegine saglık...