Bu virüs beni mahvetti

Son güncelleme: 12.10.2007 12:38
  • "Bu virüs beni mahvetti"
    Olimpik Marsilya takımının yıldızı Samir Nasri, sahalardan uzak kalmasına sebep olan hastalığının Beşiktaş maçıyla başladığını söyledi.

    Marsilya'da "Yeni Zidane" olarak nitelenen ve Beşiktaş maçındaki ilk golü getiren korneriyle zihnimizde yer eden Samir Nasri, o maç sırasında kendisini çok kötü hissetmeye başladığını söyledi. Maç oynanırken ciddi bir başağrısı sorunu yaşadığını dile getiren Fransız futbolcu, birkaç gün sonra hastaneye gittiğini ve rapor aldığını belirtti. Menenjit virüsü kaptığını öğrendiğini söyleyen Nasri, "Bu virüs beni mahvetti. Hiçbir gürültüye tahammül edemez oldum. Kilo kaybettim, kaslarım zayıfladı" dedi.

    Artık hastalığının geçtiğini ve takımıyla birlikte yeniden antrenmanlara çıkmaya başladığını anlatan Nasri, bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    Hastalığı sırasında takımın başına getirilen G.Saray Eski Teknik Direktörü Eric Gerets'le tanıştığını da belirten Cezayir asıllı yıldız, "İlk görüşmemiz çok iyi geçti. Bakış açısını beğeniyorum. Oyuncular arasında hiçbir ayrım gözetmiyor. Sözünü de hiç sakınmıyor. Şimdiden birşeyleri değiştirmeye başladı" diye konuştu.
#12.10.2007 10:45 0 0 0
  • "İlk görüşmemiz çok iyi geçti. Bakış açısını beğeniyorum. Oyuncular arasında hiçbir ayrım gözetmiyor. Sözünü de hiç sakınmıyor. Şimdiden birşeyleri değiştirmeye başladı"

    GeReTS Mi
#12.10.2007 12:38 0 0 0