Malzemeler

200 gr beyaz peynir
1 çorba kaşığı et suyu
1 bardak süt
1 çorba kaşığı un
1 ufak soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
750 grlık 1 baş karnıbahar
Bir miktar şeker
Tuz, karabiber
Limon suyu
1 limon


[COLOR="plum"]Yapılışı

Karnıbaharın yapraklarını soyup yıkadıktan sonra bunu tuzlu suda 15 dk. kadar haşlayın. Bu arada sosunu hazırlamak için yağı bir kabın içinde ısıtın.Ufak ufak doğradığınız soğanları bunda öldürün.Unu ekledikten sonra sütü de karıştırarak buna katın.Et suyuyla birlikte ufak parçalar şeklinde kestiğiniz peyniri de koyun.Hepsini birlikte iyice karıştırdıktan sonra tuz, karabiber, şeker ve limon suyu ile de tatlandırdıktan sonra bu sosu küçük dal ve çiçeklerle ayırdığınız karnıbaharın içine döküp limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın.Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 763
favori
like
share
umut_alin Tarih: 24.10.2007 10:03
tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 23.10.2007 17:32
eline saglık sindy degişik bir tarif