Kremalı Havuç Çorbası

Son güncelleme: 23.10.2007 16:27
  • Malzemeler

    6-7 adet havuç
    6 su bardağı et suyu
    3-4 dal maydanoz
    2 çorba kaşığı süt kreması
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    Tuz


    Yapılışı

    Et suyunu tencerede kaynatın. Maydanozu ince ince kıyın. Havuçları incecik dilimleyin. 1 kaşık zeytinyağını teflon tavada ısıtıp havucu ekleyin. 10 dakika kadar kavurun. Etsuyundan az bir miktar havuca ekleyip havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ve, püre haline getirin. Püreye sıcak et suyunu ekleyin. Maydanoz ve tuz serpin. 5-6 dakika pişirin Süt kremasını ise, çorbayı kâseye aldığınız zaman koyun.
#16.10.2007 23:35 0 0 0
  • tarifin için saol sindy
#23.10.2007 16:27 0 0 0