Malzemeler

6-7 adet havuç
6 su bardağı et suyu
3-4 dal maydanoz
2 çorba kaşığı süt kreması
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz

[COLOR="plum"]
Yapılışı

Et suyunu tencerede kaynatın. Maydanozu ince ince kıyın. Havuçları incecik dilimleyin. 1 kaşık zeytinyağını teflon tavada ısıtıp havucu ekleyin. 10 dakika kadar kavurun. Etsuyundan az bir miktar havuca ekleyip havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ve, püre haline getirin. Püreye sıcak et suyunu ekleyin. Maydanoz ve tuz serpin. 5-6 dakika pişirin Süt kremasını ise, çorbayı kâseye aldığınız zaman koyun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 509
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 23.10.2007 17:27
tarifin için saol sindy