MALZEMELER:

3 Adet yufka
500 gr lor
1 su bardağı sıvı yağ

ÜZERİ:

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta

YAPILIŞI;

1. yufkayı düz bir zemin üzerine serin.
2. üzerini hafif yağlayın ve ikiye bölüp, lordan serpiştirin.
3. yarım yufkanın her iki kıyısından ortaya doğru katlayın.
4. Enlemesine iki elinizle büzdürün.
5. 8-10 cm boyutlarında kesin.
6. yağlanmiş tepsiye yan yana dizi.
7. üzerine olan malzemellerin tümünü çıpın.
8. Böreklerin üzerine kaşıkla yaydırın.
9. ortadereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 387
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 30.10.2007 17:35
eline saglık güzel tarifin için saol