TSK Mehmetçik vakfının duyurusu

Son güncelleme: 27.10.2007 10:10
  • Son günlerde yaşanan Terör Olayları nedeniyle Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatını kaybeden şehitlerimiz ile malul gazilerimiz tüm vatandaşlarımızı derinden üzmüştür. Bu kapsamda çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş TSK Mehmetçik Vakfı yararına kampanya düzenlenmesi, obje ve ürün satışı yolu ile gelir sağlanması yönünde müracaatta bulunmaktadır.

    TSK Mehmetçik Vakfı; kişi, kurum ve kuruluşlara bağış toplama yetkisi vermemekte, bağış toplamaya yönelik kampanyalar düzenlememektedir. Vatandaşlarımızın kendi arzuları ile yaptıkları bağışlarını kabul etmekte ve bu bağışların her birini kayıt altına alarak arşivlemekte, bağışların bağışçılarımız tarafından bireysel sorgulanmasına imkan sağlamaktadır. Daha özlü bir ifadeyle Mehmetçik Vakfının bağış toplayan değil bağış kabul eden bir vakıf olduğu sürekli kamuoyuna duyurulmaktadır.

    Bu nedenle vatandaşlarımızın bağışlarını doğrudan TSK Mehmetçik Vakfının banka hesap numaralarına, Vakfın internet sayfasından
    ( www.mehmetcik.org.tr)
    kredi kartı ile (MASTER veya VISA) on-line olarak ya da Turkcell hatlı faturalı cep telefonlarından 2582'ye boş mesaj göndererek SMS yolu ile gerçekleştirmelerinin en uygun yaklaşım olacağı değerlendirilmektedir.

    Bugüne kadar Vakfımıza bağışta bulunan, mektup, telefon ve e-postaları ile bize ulaşarak manevi destek sağlayan tüm vatandaşlarımıza tekrar şükranlarımızı sunarız.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#27.10.2007 10:10 0 0 0