Malzemeler

Kırmızı biber, tuz, karabiber
Ufak bir lahana
500 gr kemiksiz kuzu eti
250 gr soğan
125 gr margarin
2 yemek kaşığı salça
250 gr. su


Yapılışı

Margarini bir tencerede eritip, kabukları ayıklanmış ve zar halinde kesilmiş soğanı yağa katıp kavurun.Eti ve salçayı da arasına katıp kavurmaya devam edin.Lahanayı yıkayıp yaprak yaprak ayıkladıktan sonra bunları ince ince kıyın ve kavrulan karışımın içine katın.Suyu da üzerine döktükten sonra 1 saat kadar pişirip, servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 531
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 29.10.2007 15:20
tarif için saol
kuber Tarih: 29.10.2007 10:12
paylaşım için teşekkür emeğine sağlık
güney'ce Tarih: 29.10.2007 02:09
sadece etlerini yesem olurmu
Sindy Tarih: 28.10.2007 15:20
o zaman sen pisirme
Nerqish Tarih: 28.10.2007 15:07
[COLOR="SlateGray"]sevmem kizim zorlami :72:
Sindy Tarih: 28.10.2007 15:04
[QUOTE=Nerqish;2184930][COLOR="SlateGray"]iyyyy:72:

hayret bisiysin ha
Nerqish Tarih: 28.10.2007 14:50
[COLOR="SlateGray"]iyyyy:72: