Anne adaylarına Dorothy Perkins şıklığı

Son güncelleme: 30.10.2007 09:05
  • Hamilelik dönemine şıklığı getiren Dorothy Perkins 'in 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonu rahat ve kullanışlı seçeneklerle anne adaylarına her zaman olduğu gibi modayı takip etme imkanı sunuyor Büyüleyici görünen anne adayları... Bebeğinizi beklerken giyim stilinizden ödün vermeden, tarzınıza uygun seçimlerinizi Dorothy Perkins'in yeni sonbahar-kış hamile koleksiyonu ile belirleyin. Dorothy Perkins'ten yapacağınız seçimler ile hamilelik döneminde de trendi bir görünüm içinde olabilirsiniz. Giyimi kolay olan, göz alıcı ve vücudunuza uygun metalik tonlardaki bol kıyafetler modernliğinizi yansıtacak. Kış için hazırlanan jarse tunikler kolları büzgülü ve arkadan bağlanan modeller, şıklığınızı artıracak. Yumuşak dokulu hoş, rahat ve sıcak tutan örgü elbiseleri, taytlar veya opak çoraplarla takım yapabilecek ve yine modanın takipçisi olacaksınız. Jean rahatlığından vazgeçmeyin...

    Bu sezon Dorothy Perkins, rahatlığından vazgeçemeyen anne adayları için, hamile gardıroplarının başlıca kıyafetlerinden olan jeanleri en son trendlere göre tasarladı. Koleksiyonda yer alan geniş paçalı koyu renk kot pantolonlar ve parlak veya siyah streç jean versiyonlarının tümü karın bölgesinin altı veya üstünde kalacak şekilde alternatifler sunuyor. Değişik renklerdeki beli saran örgü süveterleri de geniş paçalı jeanlarle kullanarak farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Dorothy Perkins ayrıca tüm jeanlerin içinde gizlenmiş olan streç jarse kemerleri de anne adaylarının daha da rahat edebilmesi için tasarladı.


    Ofis partilerinde yerinizi alın...

    Yeni koleksiyonunda çalışan anne adaylarına yönelik tasarımlara da ağırlık veren Dorothy Perkins, eğlenceli ofis partilerinde de şıklığınızdan söz ettirmek için gümüş rengi, payet veya pul işlemeli, çizgili harika tunikler, mor renkli robadan, karın kısmı geniş bluzlar, aksesuarlar ve mükemmel görünüm için boyundan bağlamalı siyah jarse elbise alternatifleri sunuyor.

    Sonbahar-Kış hamile koleksiyonuyla şıklığı ve rahatlığı öne çıkaran Dorohty Perkins, uygun fiyat seçenekleri ile de anne adaylarına gardıroplarını baştan yaratma fırsatı veriyor. Bu Sonbahar-Kış sezonunda anne adayları için hamilelik, Dorothy Perkins ayrıcalığıyla daha keyifli olacak.
    noimage
    noimage
#29.10.2007 13:52 0 0 0
  • emegine saglik SU-PERISI
#30.10.2007 09:05 0 0 0