Arka Sıradakiler

Son güncelleme: 17.12.2022 18:31
  • PAZAR
    19.45

    Oyunular: Bülent Emin Yarar, Emin Gümüşkaya, Engin Yüksel, Feriha Eyüboğlu, Şeniz Kurultay, Moiz Meseri, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk




    Kemal Öğretmen, çocukların okula gelip derslerine girmek yerine okulun etrafındaki kafelerde zaman öldürdüklerini fark eder. Öğrencilerini dışardaki tehlikelerden korumanın ve derslere devam etmelerini sağlamanın bir yolunu bulur. Okulun içinde öğrencilerin istedikleri gibi düzenleyebilecekleri, oyunlar oynayıp eğlenebilecekleri, böylece okul dışındaki tehlikelerden uzak kalabilecekleri bir kafe kurmaya karar verir. Ancak Zafer'in planlarından habersizdir. Zafer, engelleme çalışmaları işe yaramayınca başka bir çözüm bularak kafenin kapatılmasına çalışır.

    Oktay hırsızlık yapmak için girdiği evde abisiyle karşılaşınca zor anlar yaşar. Abisiyle kavga eder ve bir süre eve gitmek yerine sokaklarda sabahlar. Arkadaşları da O'nu yalnız bırakmaz. Oktay, Yalçın'a olan borcunu ödeyemediği için huzursuzdur.

    Üvey babası Büşra'nın okulda daha çok zaman geçirip eve geç gelmelerinden hiç hoşlanmaz. Büşra ise Kemal Öğretmen'in yanında mutludur. Üvey baba gittikçe rahatsız olduğu bu duruma bir son vermeye karar verir.

    Aslım zayıflamak için ilaç kullanmaya devam eder. Zayıflama ilaçlarının yan etkilerini fark eden Eda, Aslım için endişelenmektedir. Sibel, büyük sırrını herkesten saklarken, kafe için yaptığı maddi yardımlar Kemal Öğretmen'in dikkatini çeker.

    Sanem ve annesi, babasının İstanbul'a geldiğini öğrendikleri için gergin bir bekleyiş içindedir. Sanem'in babası adresi bulup Sanem ve annesinin karşısına çıktığında ise aile için büyük bir dönüm noktası yaşanır.

    Arka Sıradakiler sürükleyici gelişmeleriyle bu Pazar FOX'ta!
#30.10.2007 23:20 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık
#17.12.2022 18:31 0 0 0