300 gr.kuşbaşı kuzu eti
1 avuç ince doğranmış beyaz lahana
birkaç küçük çiçek karnabahar
1 küçük kereviz
3-4 adet yer elması
1\2 kırmızı dolmalık biber
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
2-3 defneyaprağı
1 yemek kaşığı tereyağı
5-6 yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi
tuz- karabiber- kekik
Yapılışı:
Kerevizi, yer elmasını soyup küp doğrayın, soğanı yemeklik doğrayın, dolmalık biberi ince şeritler halinde kesin.
Tereyağı ve kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri karıştırıp ya küçük toprak kaplara paylaştırın yada tek bir güvece alın.
Üzerine tereyağı koyup alüminyum folyoyla kapatın ve 200 derecedeki fırında 40 dakika pişirin, folyoyu çıkarıp kaşar peyniri rendesini ekleyin ve bu şekilde 5-6 dakika daha pişirin