Malzemeler

1 çorba kaşığı yağ
1 adet küçük soğan,piyaz kesilmiş
1/2 su bardağı beyaz şarap
1 kilo dana salçası
25 gr. ince kıyılmış mantar
2 kahve fincanı mader şarabı
50 gr. tereyağı

Hazırlanışı

Küçük bir tencerede yağı kızdırıp soğanı ilave ediniz.
Bir kere karıştırıp beyaz şarabı ilave ediniz.
Sonra dana salçasını ilave ederek,karıştırarak kaynatıp süzdürünüz.
Mantarı mader şarabı ile bir kere kaynatıp sosun içine ilave ediniz.
Tereyağını da çiğ olarak ilave edip iyice karıştırınız.
Ağzını kapatıp sıcak benmaride muhafaza ederek istediğiniz zaman kullanınız.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 444
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:10
paylaşım için çok thanks....
SU-PERISI Tarih: 02.11.2007 15:56
Paylaşımın için teşekkürler sindy