Çin Makarnası

Son güncelleme: 12.01.2008 14:08
  • MALZEMESİ
    1 paket çin makarnası
    2 adet tavuk göğüs eti
    10 adet çeri domates
    8 adet yeşil soğan
    6 yemek kaşığı soya sosu
    6 diş sarmısak
    1 adet pırasa
    1 adet havuç
    1 adet yeşil biber
    1 çay kaşığı toz zencefil
    3 yemek kaşığı zeytinyağ
    Karabiber
    Tuz

    TARİF
    Kaynayan suya tuz koyun. Makarnayı ilave edip 5 dakika haşlayın. Soğuk sudan geçirip süzün.
    Tavuk göğsünü ve sebzeleri uzun, ince şeritler şeklinde doğrayın.
    Tavada 3 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın, sarmısağı ekleyin, bu karışımda tavuğu pembeleşene kadar kavurun. Tavukları süzgeçle çıkarın, tavadaki yağa sebzeleri atıp 3-4 dakika soteleyin. Üstüne tekrar tavukları koyup beraber kavurun. Soya sosu, toz zencefil, tuz ve buğday nişastası ilave edin. Makarnayı da hazırladığınız karışıma ilave edip karıştırın. Sıcak servis yapın.
#03.11.2007 13:09 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler sindy
#04.11.2007 23:43 0 0 0
  • Tarifin için teşekkürler Sindy
#12.01.2008 14:08 0 0 0