Malzemeler:
300 gr. kestane,
1 su bardağı toz şeker,
4 parça milföy hamuru,
3 çorba kaşığı pudra şekeri,
1 çay bardağı süt.


Yapılışı:Kestaneleri soyduktan sonra haşlayın.Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın.Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin.Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm.kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın.Fırın tepsisinde 25 dk. kadar pişirip soğutun.Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun. Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın.Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın.Afiyet olsun…

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 432
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 03.11.2007 17:10
içinde kestane olan tüm pastaları çok severim.eline saglık sindy