Kestaneli Kolay Pasta

Son güncelleme: 03.11.2007 16:10
  • Malzemeler:
    300 gr. kestane,
    1 su bardağı toz şeker,
    4 parça milföy hamuru,
    3 çorba kaşığı pudra şekeri,
    1 çay bardağı süt.


    Yapılışı:Kestaneleri soyduktan sonra haşlayın.Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın.Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin.Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm.kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın.Fırın tepsisinde 25 dk. kadar pişirip soğutun.Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun. Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın.Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın.Afiyet olsun
#03.11.2007 13:43 0 0 0
  • içinde kestane olan tüm pastaları çok severim.eline saglık sindy
#03.11.2007 16:10 0 0 0