MALZEME;
100 gr. çiğköftelik et
200 gr. ince bulgur
5 diş sarımsak
30 gr. kurusoğan
150 gr. biber salçası,50 gr. domates salçası
1 çay kaşığı nane,kimyon karabiber,yenibahar
3 çay kaşığı pulbiber
100 gr. yeşil soğan
1 adet maydanoz

TARİFİ:
Önce salçalar bulgur,baharatlar birbirine katılırr.Sarımsaklar ince doğranmış soğanla yoğurulur.Sonra et katılarak iyice yoğurulur.İnce doğranmıþ soğan ve maydanoz köfteye ilave edilerek 3-5 dk. yoğurulur.Sonra köfte şeklinde sıkarak servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 464
favori
like
share
By_ergen Tarih: 17.11.2007 13:07
paylasım icin saol