BÖLÜM KURALLARI - Konu Açmadan Evvel Okuyunuz

Son güncelleme: 07.11.2007 15:55
  • Iceriginde www.main-board. com adresini flashın başından sonuna kadar devamlı olarak barindiran ve bölümde sizlere flash konusunda yardimci olan hocalarimiz tarafindan incelenip onaylanan tüm flashlar forumda paylasima acilabilir.

    Calismaniz icin tarafimizdan önerilen standart format genislik 600 yükselik ise 450 pixeldir. Büyüklügünün ise cok düsük hizda internete giren kisilere eziyet vermemesi icin 5 MB yi gecmemesini öneriyoruz.

    Calismaniza ait swf dosyasini tercihen RapidShare adresine yükledikten sonra bu bölüme konu basligi calismanizin ismini temsil edecek sekilde ve calismaniz ile ilgili yorumlarinizi yazdiktan sonra en alta rapidshare 'den alinan download linkini yazarak aciniz.

    Herhangi bir program ile flash haline getirilmiş paylaşımların flash programları ile yapılmış olduğundan veya alıntı olduğundan şüphe duyulur ise,
    çalışmaları yapan üyemizden görevli arkadaşlarımız linkini gönderdiğiniz SWF dosyanızın yanısıra,
    o çalışmanın SWI dosyasını da isteyebilecekler ve göndermeyen arkadaşlarımızın flashları paylaşıma açılmayacaktır.

    Calismaniz incelendikten sonra yukaridaki sartlara uygun ise görevliler tarafindan mainboard24 serverlerine yüklenecek ve actiginiz konu üyelerin yorumuna acilacaktir.

    Konunuzu açtıktan sonra lütfen özel mesaj ile LEVIS-501'e bilgi veriniz.

    Forumda paylasima acilan flashlarin daha sonra sizin isteginizle silinmesi mümkün degildir. Evet calisma size ait ama onu izleyen, yorum yapan belkide forumda size emek veren herkesin o calismada hakki olabilir ve bizlerde sizin ismini orada duyurmak ve flashlari yüklemek icin emek harciyoruz. Birilerinin hakki olsun yada olmasin sunulmak üzre bize gönderdiginiz üzerinde sitemizin adresi yazan her calismanin tüm haklari bünyemizdedir ve silip silmeme hakkida bizim elimizdedir.

    Arkadaşlar sizden ricam lütfen emek vererek hazırladığınız flashları sadece bir swf dosyasından ibaret olarak sunmayınız.
    Flashlarınıza gerek onunla ilgili düşüncelerinizi gerekse içeriğindeki şiir ve şarkı sözlerini yazılı olarak eklerseniz hem çalışmanıza arama vesilesi ile daha çok kişi ulaşır hemde daha zengin bir görünüm kazanır.


    Lütfen hazırladığınız flashlar kişisel değil genel içerikli he herkese hitab edecek şekilde olsun.
    Yani "Ahmet Seni Seviyorum" , "Ayşe Askım Benim" gibi flashlar hazırlamayınız. Sonrasında Ahmet ve Ayşe ile olan sevdanız bittiğinde yukarıda pemberenk ile belirttiğim kurala istinaden kendinizi ve bizi zor durumda bırakıyorsunuz!
    Bu nedenle bu tür çalışmalara bugünden itibaren "Flash Şiirler" bölümünde yer verilmeyecektir!

    Bu konulara özen göstereceğinizi umuyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.


    Sitemiz catisinda yapilan tüm calismalarin haklari Main-Board tarafindan sakli tutulmaktadir. Paylasim yapan herkes yukaridaki kurallari okumus sayilmaktadir. kurallar tarafimizdan degistirilebilir yada yenileri eklenebilir.

#07.11.2007 15:55 0 0 0