MALZEME


*1 corba kasesi (tepeleme dolu) ev eristesi
*yarim su bardagi dovulmus ceviz
*istenildigi kadar kasar peyniri
*2 corba kasigi tereyag

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILISI

Kaynamis suya eristeyi ilave edip, yeteri kadar pisirelim. Daha sonra yuvarlak minik borcama ya da tepsiye eristenin yarisini dokelim, uzerine bir miktar ceviz ve peynir koyalim. Eristenin diger yarisinida ilave edip en ustede kalan ceviz ve peyniri koyduktan sonra kizdirilmis tereyagini eristenin uzerine gezdirip sicak firina tepsiyi verelim. Kasarlar eriyip uzeri bir miktar kizarana kadar pisirelim. Dilimleyerek servis yapalim.



Afiyet olsun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 403
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 08.11.2007 16:23
ceviz olduktan sonra tadı daha bir güzel olur