Katıklı Çorba

Son güncelleme: 09.11.2007 10:39
  • Malzemeler
    2 Su bardağı buğday
    1 Demet dereotu
    1 Kilo yoğurt
    Yarım su bardağı kuru fasulye
    Tuz, karabiber
    Hazırlanışı

    Fasulyeleri akşamdan ıslatın.
    Ertesi gün suyunu değiştirip, haşlayın.
    Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin.
    Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün.
    Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın, tuz ve karabiber katıp ısıtın.
    İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın.
    İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın.
#08.11.2007 15:38 0 0 0
  • eline saglık
#08.11.2007 17:28 0 0 0
  • emegine saglik
#09.11.2007 10:39 0 0 0