Malzemeler:
4 adet yufka
4 yemek kaşığı tereyağ
3 yemek kaşığı pudra şekeri
İç Malzemesi:
3 elma rendesi
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tarçın

Yapılışı:Elmeyı rendeleyin ve bir tavada şeker, tarçını ilave edin.3-4 dk pişirin.Şimdide diğer yanda tereyağını eritin.Yufkayı geniş bir yere serin. Ve eritmiş olduğunuz tereyağını sürün. Ardında ikinci yufkayı serin. Ve şeritler halinde kesin.Hazırlamış olduğumuz elmalı harctan koyun ve muska şeklinde sarın. Üzerine tereyağı sürün. Fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında
Üstü kızarana kadar pişirin.Piştikten sonra üzerine pudra şekeri ve tarçın serpin. Afiyet olsun…

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 355
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 09.11.2007 18:40
tarif için teşekkürler sindy