Barbunya Yemegi

Son güncelleme: 17.11.2007 12:05
  • Malzemeler:
    1/2 kg. barbunya (önceden haşlayın)
    4 domates, kabuğu soyulmuş, küp küp doğranmış
    2 baş kuru soğan, doğranmış
    1 çay bardağı zeytinyağı
    2 havuç
    2,3 adet acı sivri biber
    2 su bardağı kaynamış su
    tuz ve toz biber

    Yapılışı:Soğanı ve biberi zeytinyağı ile kavurun. havuçları küp küp doğrayıp, tencereye ilave edin. Domatesleri ekleyip, ezilene kadar pişirin. Barbunyayı ekleyip 5 dakika karıştırın. sonra suyu ve tuzu ilave edin. kısık ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun
#09.11.2007 11:10 0 0 0
  • eline saglık
#09.11.2007 17:41 0 0 0
  • aa barbunya :) böğ!!
#09.11.2007 17:48 0 0 0
  • eline sağlık
#09.11.2007 21:02 0 0 0
  • paylasım icin saol
#17.11.2007 12:05 0 0 0