Malzemeler:

4 adet tercihen kalın havuç
1 yumurta
1 kaseye yakın mısır unu
kızartmak için ayçiçek yağı
tuz

Yapılışı:

Havuçları soyup isterseniz rahat haşlanması için ikiye bölüp (bölerken verev kesin, sonra dilimlerde verev olacak) tencerede diri ama pişmiş halde haşlayın.
Verev olarak bir cm kalınlığında kesin.
Önce çırpılmış yumurtaya sonra mısır ununa batırp kızgın yağda her iki tarafını kızarana kadar kızartın.
Sarımsaklı veya sade yoğurt ile servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 519
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 15.11.2007 17:25
sarımsaklı yogurtla çok nefis olur.eline saglık sindy