Malzemeler :

• 2 adet elma,
• 1 adet armut,
• 1 adet muz,
• 1 su bardağı un,
• 1 paket kabartma tozu,
• 1 paket vanilya,
• 2 çorba kaşığı pudra şekeri,
• 1 su bardağı portakal suyu,
• 1 tutam tuz,tarçın,
• Kızartmak için yağ

Hazırlanışı :

Meyvelerin kabuklarını soyup çekirdek kısımlarını temizledikten sonra halka halka doğrayın. Un,kabartma tozu,portakal suyu,pudra şekeri ve tuzu bir kapta karıştırın.

Meyveleri bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın.Kızaran meyvelerin üzerine pudra şekeri ve tarçın serperek servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 458
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:43
teşekkürler sindy abla
Grace Tarih: 15.11.2007 16:45
teşekkürler değişik bi tarif
SU-PERISI Tarih: 15.11.2007 16:43
paylaşımın için saol