[COLOR="yellow"]MALZEME:

(120 Gram)Tereyağı 6 Çorba Kaşığı
1/4 demet Maydanoz
1/4 Limon suyu
Yeteri Kadar Tuz

YAPILIŞI:
Hafifçe yumuşatılmış tereyağına çok ince bir şekilde kıyılmış maydanozla limon suyu ve karabiber katılır. İyice karıştırılır. Bu iş bittikten sonra buz dolabına konur ve sos iyice karıştırılır. (Buz dolabı olmayanlar sosu buz parçalarıyla da katılaştırabilirler. Sos katılaşınca türlü kalıp ve bıçaklarla istenilen şekillerde parçalara bölünür ve yemek bunlarla süslenir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 508
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 09:08
paylaşım için çok thanks....
Sindy Tarih: 16.11.2007 14:14
emegine saglik SU-PERISI