Leziz ve Orijinal Bir Hamsi Tarifi

Taze Hamsi:

Ayıklanmış Taze Hamsi:

Yıkanmış, Süzülmüş ve Tuzlanmış Taze Hamsi:

2 Adet A4 Kâğıt (Çizgisiz Dosya Kâğıdı, Fotokopi Kâğıdı):

Bir Adet Teflon Tava:

Tavanın İçine Bir Adet A4′ü Seriyoruz:

Hamsiyi Kâğıda Diziyoruz:

Alt Yüzü Pişince 2. Kâğıdı Örtüyoruz ve Altüst Ediyoruz:

Her İki Tarafı da Böylece Kızartıyoruz:

Kâğıdıyla Tabaklara Servis Yapıp Sadece Üstteki Kâğıdı Açarak Âfiyetle Yiyoruz:

Etiketler:
Milletperver Milletperver
Üyenin Yeni Konuları Bayburt Lehçesi
Üyenin Populer Konuları Bayburt Lehçesi
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 584
favori
like
share
MaRaBoGLu61 Tarih: 17.11.2007 13:41
Harika bir görüntüsü var
Taze hamsi Almanyada bulmak imkansiz gibi bir sey
tazeye yakin hamsi elime gecerse deneyecegim
Tesekkür ederim Sevgili Milletperver böyle ilginc ve güzel bir paylasim yaptiginiz icin