Kâğıtta Hamsi

Son güncelleme: 17.11.2007 12:41
  • Leziz ve Orijinal Bir Hamsi Tarifi

    Taze Hamsi:
    noimage
    Ayıklanmış Taze Hamsi:
    noimage
    Yıkanmış, Süzülmüş ve Tuzlanmış Taze Hamsi:
    noimage
    2 Adet A4 Kâğıt (Çizgisiz Dosya Kâğıdı, Fotokopi Kâğıdı):
    noimage
    Bir Adet Teflon Tava:
    noimage
    Tavanın İçine Bir Adet A4′ü Seriyoruz:
    noimage
    Hamsiyi Kâğıda Diziyoruz:
    noimage
    Alt Yüzü Pişince 2. Kâğıdı Örtüyoruz ve Altüst Ediyoruz:
    noimage
    Her İki Tarafı da Böylece Kızartıyoruz:
    noimage
    Kâğıdıyla Tabaklara Servis Yapıp Sadece Üstteki Kâğıdı Açarak Âfiyetle Yiyoruz:
    noimage
#17.11.2007 11:51 0 0 0
  • Harika bir görüntüsü var
    Taze hamsi Almanyada bulmak imkansiz gibi bir sey
    tazeye yakin hamsi elime gecerse deneyecegim
    Tesekkür ederim Sevgili Milletperver böyle ilginc ve güzel bir paylasim yaptiginiz icin
#17.11.2007 12:41 0 0 0