Malzemeler

Yarım su bardağı bezelye
1 tatlı kaşığı kimyon
1 su bardağı dilim doğranmış havuç
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı kıyılmış karnabahar
1 su bardağı kıyılmış brokoli
1 adet kalın kıyılmış kırmızı soğan
2 adet doğranmış domates
1 tatlı kaşığı zencefil
1 çorba kaşığı toz kişniş


Yapılışı

· Bezelyeler önce haşlanır
· Sonra kalan malzemeler ile birleştirilip üzerine bir miktar daha su ilave edilerek (suyun sebzelerin üzerini üç parmak geçecek kadar eklenmesi yeterli olur) pişirme işlemine devam edilir.
· Taneli yada blenderden geçirerek servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 360
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 18.11.2007 13:39
eline emegine saglık