Malzemeler :

2 adet kemiksiz tavuk göğüs (kuşbaşı doğranmış)
3-4 adet patates
3-4 adet yeşil biber
5-6 adet küçük soğan
1 adet dilimlenmiş domates
300 gr mantar
1 su bardağı rendelenmiş domates
1 çorba kaşığı salça
2 su bardağı kaynar su
Kekik, kırmızı pul biber, tuz

Yapılışı :

Patates, biber ve mantarı dilimleyip yıkayın. Geniş bir kaba, kuşbaşı doğranmış tavuğu, patates, biber ve mantarları, rendelenmiş domatesi, kaynar su içinde eritilmiş salçayı, tuzu ve baharatları ilave edip harmanlayıp fırın tepsisine koyup, üzerine dilimlenmiş domates ve soğanı koyup, üzerini folyo kağıdıyla kapatıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Fırından çıkarmadan 10 dk önce folyoyu çıkarıp pişirmeye devam edin.
Afiyet bal şeker olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
COCO Tarih: 06.05.2008 13:54
Herhalde güzel olur Sindy bir deneyelim.Tesekkürler.
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:13
saol eline sağlık tsk
CA-CHALLENGE Tarih: 30.12.2007 16:10
Ellerine Sağlık
suskunca Tarih: 27.11.2007 23:30
ellerine emegine saglik tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 19.11.2007 17:20
eline saglık sindy.bende yaparım fırına gönderip ateşte pişirttiriyorum