Malzemeler
1 adet orta boy karnabahar
1 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı ince doğranmış roka
2 çorba kaşığı portakal suyu
2 çorba kaşığı limon suyu
tuz
Yapilisi
Karnabaharı orta büyüklükte çiçeklere ayırın. Sonra bol tuzlu suda çöl hafif yumuşayana dek haşlayın.
Geniş bir kapta karnabahar çiçeklerini, ince kıyılmış taze naneyi, maydanozu ve rokayı karıştırın. Ayrı biı kapta portakal ve limon suyunu karıştırın.
Servis tabağına aldığınız salatanın üzerine döktükten sonra servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 293
favori
like
share
Sindy Tarih: 22.11.2007 11:44
eline saglik SU-PERISI