Kaka kapıları kapattı

Son güncelleme: 22.11.2007 18:03
  • Kaka kapıları kapattı

    Real Madrid'in ısrarla istediği Brezilyalı yıldız Kaka'dan İspanyolları şok edecek bir açıklama geldi. Daha önce birçok kez Madrid'e gidebileceğini belirten Kaka, "Benim için Real Madrid olayı bitti" şeklinde konuştu.

    Real başkanı Calderon'un en büyük seçim vaadi olan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka, Real Madrid defterinin kendisi için tamamen kapattıdğını belirterek, "Artık işime bakmalıyım. Milan isterse hemen sözleşmemi uzatmaya hazırım. Hiçbir yere gitmek gibi bir niyetim yok" dedi. FIFA tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilmesine kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki futbolnunun Kırmızı siyahlı ekiple 2011'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Adriano ile ilgili de konuşan Kaka, "Ne yapacağını bilmiyorum aa Milan'a gelirse çok sevinirim, çünkü süper bir futbolcu" diye konuştu.
    noimage
    İtalyan futbolunun sürekli prestij kaybettiğini de ifade eden Kaka, "Artık birileri buna dur demeli. Son bir yıldır skandallardan futbol oynamaya vakit bulamıyoruz. Böyle giderse tüm önemli isimler İtalya'yı terketmek zorunda kalacak. Acil bir çözüm gerekli, yoksa futbol da ölecek" dedi.
#22.11.2007 18:03 0 0 0