Malzemeler

# 1 kg taze fasulye
# Yarım kg kuzu kuşbaşı
# 1 çay bardağı sıvıyağ
# 2 kuru soğan
# Yarım domates

[COLOR="lemonchiffon"]Hazırlanışı


* Fasulyeyi temizleyip ortadan ikiye kesin. Sıvıyağı bir tencerede kızdırın. Fasulyeyi ara sıra tahta kaşıkla karıştırarak 7-8 dakika kavurun. Güvecin ortasına yarım domatesi yerleştirin. Boş kalan yerlerine fasulyeleri dizin.

* Eti fasulyenin yağında kavurup yağla beraber güvece ekleyin. Soğanları temizleyip piyazlık doğrayın ve etin üzerine serpiştirin. Tuz ve su ekleyip kapağı kapalı olarak orta ateşte 40 dakika pişirin. Servis tabağına ters çevirip sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 402
favori
like
share
suskunca Tarih: 27.11.2007 23:33
ellerine emegine saglik tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 23.11.2007 18:09
paylaşımın için saol sindy