malzemeler:

2 roka,
2 iri portakal
1 greyfurt
1 limon suyu
2 kaşık zeytinyağı
tuz
yapılışı:

Rokaları yıkayıp doğrayın. Portakalın suyunu sıkın. Kalan bir portakal ve greyfurtun kabuğunu soyup dilimlere ayırın. Her dilimin zarlarını temizleyip rokaların üzerine yerleştirin.
Zeytinyağı, limon suyu, portakal suyu ve tuzu karıştırıp sos hazırlayın. Salatanın üzerine gezdirerek dökün servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 442
favori
like
share
elma kurdu Tarih: 27.11.2007 12:12
yazın çok ii gider bu kanımca gayet hafif bi yiyeceğe benziyo
Sindy Tarih: 27.11.2007 12:08
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
eskitoprak Tarih: 26.11.2007 15:59
ellerine saglik