Yapılışı


Malzemeler

* 8 bardak et suyu
* 2 kaşık un
* 2 kaşık yağ
* 4-5 adet olgun domates veya 2 kaşık domates salçası
* 1 bardak süt
* 1 yumurta sarısı
* Tuz

Yapılışı

1. Yağ ile un hafif pembe kavrulur.
2. Sulandırılmış salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır.
3. Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır. Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir.
4. Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinden 10 dakika evvel katılır. Tuz atılır. Ateş kapatılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 419
favori
like
share
Dj_Esense_66 Tarih: 28.11.2007 17:02
sizde saolun
SU-PERISI Tarih: 27.11.2007 18:02
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
elma kurdu Tarih: 27.11.2007 12:06
üstüne bir de kaşar rendelendin mi mis mis harika oluyo :85:
Sindy Tarih: 27.11.2007 12:03
emegine saglik