Real Madrid bu mu! ??????? !

Son güncelleme: 14.10.2004 12:45
  • Real Madrid bu mu!
    Leverkusenin teknik direktörü Augenthaler bombayı patlattı Bundesligaya yeni yükselen Mainz, Real Madridden daha iyi mücadele ediyor




    Şok yaşattılar
    Leverkusen hayata döndü... 2001 yılında Devler Liginde final oynadıktan sonra belini bir türlü doğrultamayan Alman ekibi, iki yıllık ayrılıktan sonra Şampiyonlar Ligine fırtına gibi döndü. Bu hafta Bundesligaya yükselen Mainze 2-0 mağlup olarak taraftarlarını üzen Kırmızı - Siyahlı ekip, Real Madridi 3-0 yenerek dikkatleri üzerinde topladı. Teknik direktör Augenthaler, Mainz maçı tam bir kabustu, Real Madrid ise mükemmel dedi.

    Rezalet Real
    Başarılı çalıştırıcı, Mainz çok iyi mücadele ediyor. Real Madridde ise bundan eser yok. Ayrıca bu maça motive olmak daha kolaydı, biz bunu başardık dedi. Almanyanın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild ise Galaksi takımı Leverkusen, rezalet Real Madrid başlığını kullandı. Leverkusenin Bulgar yıldızı Berbatov da Bu formumuzu sürdürürsek, tarihimizdeki ilk şampiyonluğu ve Avrupa Kupası başarısını bu yıl yakalayabiliriz diye konuştu.

    Emre Belözoğlu manşetlerde
    Werder Bremen karşısında sergilediği performansla İtalyan basınından tam not alan Emre Belözoğluna La Gazzetta dello Sport geniş yer ayırdı. Yıldız oyuncu gazeteye yaptığı açıklamada, Interde kalmam konusunda başkan Moratti ve Mancini ile görüşmeler yaptım. Bana istediğim güvenceleri verince de kaldım. Sürekli 11de oynamak yönünde bir isteğim yoktu. Sakatlığım tamamen geçti. Hocamın bana gösterdiği güveni sahaya yansıttığımı düşünüyorum ifadesini kullandı.
#14.10.2004 12:45 0 0 0