Malzemeler:

1 adet tavuk göğsü
1 adet orta boy domates
1 adet ora boy kuru soğan
1 diş sarımsak
Karabiber
Toz kırmızı biber
Köri
Tuz

Kızartmak için:

Un
Sıvıyağ


[COLOR="lemonchiffon"]Yapılışı:

1. Tavuk göğsünü istediğiniz büyüklükte fileto halinde kesin.

2. Domates, soğan ve sarımsağı rendeleyin. Baharatları ekleyin ve tavuk filetolarını bu karışımın içine koyun.

3. Mümkünse 1 gece buzdolabında bekletin. Mümkün değilse en az 2 saat buzdolabında bekletin.

4. Tavaya orta karar sıvıyağı koyun. Tavuk filetolarını una bulayıp kızgın sıvıyağda iyice kızarıncaya kadar pişirin. (Galeta ununa da bulayabilirsiniz.)

Afiyet olsun…

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 11272
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:27
teşekkürler paylaşım için
makinist60 Tarih: 29.05.2008 17:53
tarif çok güzel teşekkürler
CA-CHALLENGE Tarih: 30.12.2007 16:11
Ellerine Sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.11.2007 09:24
eline saglık çok güzel görünüyor