MALZEMELER

4 adet yufka
Süt
Yumurta
Sıvıyağ
Sucuk ve kaşar dilimleri
Susam
Üzeri için;
Yumurta sarısı
Susam

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞI

Süt, yumurta ve sıvıyağ çırpılır. Yufkanın üzerine bu karışım sürülüp yufka ikiye katlanır. Daha sonra 6 eşit parçaya bölünür. Kaşar ve sucuk dilimleri bu bölünen üçgen parçaların geniş kısmlarına konup sigara böreği gibi sarılır. Böreklerin üzerlerine yumurta sarısı sürülüp, bol susama bulanır. 200 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 776
favori
like
share
elacım Tarih: 19.12.2009 14:30
yumurta falan ne kadar katcaz
Miaui Tarih: 07.12.2007 21:35
güzel paylasimlariniz icin tskler deneyip yapacagim bunu ilginc hic duymadim
SU-PERISI Tarih: 30.11.2007 20:36
sıcak sıcak çokda güzel olur.emegine saglık sindy