Malzemeler

10 gr su
50 gr margarin
75 gr un
5 yumurta
Sosun malzemesi:
100 gr tahin
30 gr pekmez


hazırlanışı
Önce profiterol hamurunu yapmak için bir kaba suyu koyun. Un, yumurta ve margarini karıştırın. Bir miktar kaynatıp ateşten alın.
Bir şanti torbasıyla, yağlanmış tepsiye ceviz büyüklüğünde sıkıp fırında 20 dakika pişirin. Pişirmiş olduğunuz profiterol hamuruna krem şantiyi torbayla sıkın.
Ayrı bir kapta tahin ve pekmezi karıştırıp sos haline getirin. Koyu olursa suyla açabilirsiniz. Yaptığınız sosu profiterol hamurunun üstüne döküp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 358
favori
like
share
CA-CHALLENGE Tarih: 09.12.2007 02:06
paylaşımın için saol
Sindy Tarih: 02.12.2007 12:17
emegine saglik SU-PERISI