Maydanoz sosu

Son güncelleme: 08.07.2008 08:07
  • malzemeler

    2 bağ maydanoz,
    2-4 diş sarmısak,
    tuz,
    2 yemek kaşığı soyulmuş badem,
    40 g parmesan rendesi,
    10 yemek kaşığı zeytinyağı

    hazirlanisi

    Maydanozu yıkayarak kurulayın, yapraklarını koparın. Sarmısağı soyun. Bütün malzemeleri püre haline getirin, gerekirse biraz daha zeytinyağı karıştırın. Sosu bir kavanozun içine koyun, üzerini zeytinyağı ile örtün. 3 hafta saklanabilir, makarna ile sunulur.
#02.12.2007 11:23 0 0 0
  • emegine saglık sindy
#02.12.2007 23:09 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 08:07 0 0 0