2 su bardagi tozseker
1 yumurta sarisi
Surup icin
4 parca milfoy hamuru
100gr tel kadayif
1 cay kasigi ince cekilmis antep fistigi
1 cay kasigi tarcin
1 su bardagi meyve sekerlemesi
1 tatli kasigi tereyagi
1 cay kasigi siviyag
2 su bardagi su
Yarim limon suyu
yapılışı:
Telkadayifi eritilmis tereyagi ve tarcinla harmanlayin. Milfoy hamurunu duz bir tezgah uzerine yayin. Uzerine cekilmis antep fistigi, meyve sekerlemesi ve en uste yuvarlanmis tel kadayif yerlestirin. Hamuru bir ucundan tutup ic tarafa bastirarak guvec sekli verin. Hamurlarin kenarlarina yumurta sarisi surun. Diger milfoy hamurlarina ayni islemi tekrarlayin. Guvec seklindeki milfoyleri tepsiye yerlestirip onceden isitilmis orta isili firinda kizarincaya kadar pisirin. Su ve tozsekeri bir kapta kaynatin. Atesten almadan once limon suyunu ekleyip karistirin. Soguyunca sicak tatlinin uzerine dokun. Yarim saat dinlendirdikten sonra servis yapin.