malzemeler

4 dilim biftek,
2 adet patates,
4 adet arpacık soğan,
4-5 küp domates püresi,
1 tatlı kaşığı domates salçası,
1 türk kahvesi fincanı süt, 1 çay kaşığı
şeker, 1 tutam adaçayı, 1 dal biberiye,
Zeytinyağı, Tuz, Su


[COLOR="lemonchiffon"]Hazırlanması:

Soğanlar, adaçayı ve biftekler 2 su
bardağı su ile beraber düdüklü tencerede yarım saat haşlanır.
Bu arada patateslerin kabukları soyulup biberiye ile beraber tuzlu suda haşlanır.

Salça ve domates küpleri zeytinyağında kavrulur.
Biftekler ve patatesler ilave edilip üzerine kaynatılan etin suyundan ve süt konulup kısık ateşte çekene kadar pişirilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 760
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 04.12.2007 00:52
emegine saglık sindy