malzemeler

2 adet hazır yufka
2 çorba kaşığı margarin
harcı için
250 gr. kıyma
2 adet kuru soğan
8-10 dal maydanoz
2 adet domates
tuz ve karabiber


[COLOR="lemonchiffon"]yapilisi

Uygun büyüklükte yuvarlak fırın kabı yağlanır, üzerine yufka yerleştirilir, kenarlardan sarkan kısım alınır, tekrar üzerine yerleştirilir, margarin gezdirilir, ikinci yufka da aynı şekilde yerleştirilir, kalan margarin gezdirilir, kıyma ince kıyılmış, soğan, maydanoz, rende domates, tuz ve karabiber iyice karıştırılır, yufkanın üzerine yayılır, önceden ısıtılmış 200 derece fırında yufka kısmı pembeleşene kadar pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 541
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 06.12.2007 19:04
lahmacun çok güzele benziyor.saol sindy