MALZEMELER

1 kilo kemikli parça kuzu
15 adet arpacık soğanı
2 adet havuç
3 çorba kaşığı margarin
1 adet yeşil biber
1 çay kaşığı kekik
5-6 adet taze patates
6-7 adet mantar
1 çorba kaşığı domates salçası
Yeterince tuz, karabiber, maydanoz


HAZIRLANIŞI

Koldan parçalara bölünmüş kuzu etini, dibi kalın bir tencerede suyunu çekinceye kadar çevirin. Margarini ilave edip, yağ kızmaya başlayınca ayıklanmış soğanları katın. Beraberce karıştırarak biraz kavurun. Bir bardak sıcak su ilave ederek etleri pişmeye bırakın. Etler yumuşarken doğranmış yeşil biberi, havucu, bütün olarak patatesleri, kekik ve karabiberi, mantarı, ezilmiş domates salçasını ilave ederek biraz daha su ekleyin. Etlerle birlikte pişen sebzeler de yumuşayınca ateşten alıp, servis yaparken üzerıni kıyılmış maydanozla süsleyebilirsiniz.

Etiketler:
orumcek orumcek
Üyenin Yeni Konuları
Üyenin Populer Konuları
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 755
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:42
[COLOR="Pink"]Paylaşımınız için teşekkürler.
Dogan46 Tarih: 11.09.2008 15:08
bla bla bla bla
oğuz taksi Tarih: 20.08.2008 21:17
HARİKA BAYILDIM
COCO Tarih: 07.06.2008 00:53
sag olasin.
SU-PERISI Tarih: 06.12.2007 18:06
tarif için saol eline saglık
Sindy Tarih: 05.12.2007 11:38
emegine saglik