MALZEMELER
Mevsim yeşillikleri
4-5 dal maydanoz
4- 5 dal dereotu
3-4 dal taze nane ya da l tatlı kaşığı kuru nane
2 dal yeşil soğan
4 dilim İzmir tulumu
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz içi
l çay kaşığı hardal
l kahve fincanı ılık su
YAPILIŞI:

Tüm yeşillikleri iyice yıkayıp doğrayın. Arzu ederseniz ağız tadınıza uygun yöresel otları da katın. Tulum peynirini pane edin. Yeşilliklerle tulum peynirini ve ceviz içini karıştırın. Ilık suyla incelttiğiniz hardalı üzerine gezdirin.


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 385
favori
like
share
sennur Tarih: 08.12.2007 01:05
çok güzel olacağını tahmin ediyorum,o kadar acıktımki ellerine sağlık superisi
BoardBeLasi Tarih: 07.12.2007 23:49
ellerine saglik su perisi
Sindy Tarih: 07.12.2007 10:38
tarif icin sagol SU-PERISI