MALZEMELER
- 1 bardak hafif haşlanmış amerikan pirinci
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 100 gram çilek
- 2 adet pandispanya hamuru
- 1 paket krem şanti
- 1 paket çikolata rendesi
YAPILIŞI:
Bir kabın içinde 1 bardak süt ve 1 paket krem şantiyi koyu kıvama gelinceye kadar çırpın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Pandispanya hamurunun 1 parçasını servis tabağına alıp soğutulmuş krem şantiyi üzerine yaydırın. Yarım bardak haşlanmış pirinci de kremanın üzerine yaydırın. Üzerine hamurun ikinci parçasını yerleştirip kalan kremanın yarısını da üzerine yaydırın. Pastanın üzerini kalan pirinç ve çilek parçalarıyla süsleyin. İsteğe göre pastanın üzerini çikolata rendesiyle de süsleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 328
favori
like
share
CA-CHALLENGE Tarih: 09.12.2007 02:09
ellerine saglik
Sindy Tarih: 08.12.2007 11:44
tarif icin tesekkurler SU-PERISI