Malzemeler

2 adet yufka
1/2 lt. süt
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz

[COLOR="lemonchiffon"]Yapılışı

Sütü bir tencerede kaynatın. Kaymak tutmaması için ara ara karıştırın.
Süt ılıyınca yufkaları küçük parçalara ayırıp sütün içine atın. Karışımın içine rendelenmiş kaşar peynirini ve peynirin tuzuna göre ayarlamış olduğunuz tuzu ekleyin.
Ayrı bir kapta yumurtaları çırpıp karışıma ekleyin ve karıştırın.
Yağlanmış tepsiye bu karışımı dökün. 200 derecede, önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 452
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 08.12.2007 15:26
eline saglık sindy