MALZEMELER

300 gr irmik
160 gr yogurt
4 çorba kasigi sivi yag
3 adet yumurta
1 çay kasigi karbonat
Surup Için: 3 su bardagi seker, 3 su bardagi su, 1 tatli kasigi limon suyu.

[COLOR="lemonchiffon"]YAPILIŞ TARİFİ

Seker ve suyu kivamli bir surup olacak sekilde kaynatin. Limon suyunu da
katip atesten indirin. Hamur için irmik, yogurt, yag, yumurta ve karbonati
karistirin. 10 dakika dinlendirin. Derin bir tencereye bol yag koyun,
kizdirin. Kasikla aldiginiz malzemeyi orta kizginliktaki yaga atin. Altin gibi
kizarinca çikarin ve surubun içine atin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 467
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:24
ellerin saglık ablacım
SU-PERISI Tarih: 08.12.2007 15:47
eline saglık