malzeme:

1 paket hazir Ezogelin Çorbası
5 su bardağı su
1 havuç
1 çay kaşığı Sarımsaklı Çeşni
Yarım çay bardağı bulgur

[COLOR="lemonchiffon"]Sos için:

2 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı pulbiber

[COLOR="lemonchiffon"]yapilisi

Hazir Ezogelin Çorbası, su ve Sarımsaklı Çeşni'yi bir tencereye alıp iyice karıştırın. Havucu yıkayıp rendeleyin. Çorba kaynamaya başladıktan sonra bulguru ve havucu ilave edip orta ateşte 10 dakika pişirin.
Margarini küçük bir tavada kızdırın. Nane ve pulbiberi ilave edip birkaç kez çevirin. Çorbanın üzerine sosu ekleyip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 556
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 08.12.2007 15:08
eline emegine saglık sindy