MALZEMELER


1 kg kestane yeni mahsul
1 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı su
¼ tatlı kaşığı tuz
½ tatlı kaşığı şeker
1 su bardağı sıvı yağ



[COLOR="lemonchiffon"]HAZIRLANIŞI

Kestaneleri ortasından yalnız kabuğunu yarın. Sıvı yağı bir tavada kızdırın, kestaneleri yağa atıp 2-3 dakika kızartıp kabuklarını soyun. Küçük dibi düz bir tepsiye veya borcama kestaneleri koyun. Üzerlerine şekeri, tuzu, suyu ve tereyağını koyup bir yağlı kağıt ve kapak kapatarak ağır fırında 25 dakika kontrol ederek pişirip servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 494
favori
like
share
nehirxx Tarih: 14.07.2008 12:56
TEŞEKKÜRLER....
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:53
paylaşım için çok thanks....
mizahi Tarih: 18.05.2008 13:49
güzel
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:09
eline sağlıkkkk sindyy
eskitoprak Tarih: 28.03.2008 12:10
ilk defa duydum
COCO Tarih: 27.03.2008 19:17
sag ol.
SU-PERISI Tarih: 08.12.2007 15:36
çok degişik olmuş.saol sindy
Grace Tarih: 08.12.2007 12:14
tatlı oluyo galiba :20:değişik teşekkkürler