TEREYAĞLI KESTANE

Son güncelleme: 14.07.2008 11:56
  • MALZEMELER


    1 kg kestane yeni mahsul
    1 çorba kaşığı tereyağı
    1 su bardağı su
    ¼ tatlı kaşığı tuz
    ½ tatlı kaşığı şeker
    1 su bardağı sıvı yağ



    HAZIRLANIŞI

    Kestaneleri ortasından yalnız kabuğunu yarın. Sıvı yağı bir tavada kızdırın, kestaneleri yağa atıp 2-3 dakika kızartıp kabuklarını soyun. Küçük dibi düz bir tepsiye veya borcama kestaneleri koyun. Üzerlerine şekeri, tuzu, suyu ve tereyağını koyup bir yağlı kağıt ve kapak kapatarak ağır fırında 25 dakika kontrol ederek pişirip servis edin.
#08.12.2007 10:55 0 0 0
  • tatlı oluyo galiba değişik teşekkkürler
#08.12.2007 11:14 0 0 0
  • çok degişik olmuş.saol sindy
#08.12.2007 14:36 0 0 0
  • sag ol.
#27.03.2008 18:17 0 0 0
  • ilk defa duydum
#28.03.2008 11:10 0 0 0
  • eline sağlıkkkk sindyy
#16.04.2008 16:09 0 0 0
  • güzel
#18.05.2008 12:49 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:53 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER....
#14.07.2008 11:56 0 0 0