malzemeler
- 3 patates
- 3 havuç
- 1 avuç kırmızı mercimek
- 1 avuç bezelye
- 1 avuç brokkoli
- 1 avuç karnabahar
- dereotu
- yarım limonun suyu
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz ve pulbiber
yapılışı:
1- Bütün sebzeleri irice dograyip, buharda pişirin.
2- Buhardan aldıktan sonra patatesi ve havucu biraz daha küçük doğrayın.
3- Zeytinyağı, limon, dereotu, tuz ve pulbiberle hazırladığınız sosu üstüne dökün.

Bu şekilde pişirdiğiniz sebzeleri kapalı bir kapta buzdolabında 1-2 gün tutabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 347
favori
like
share
Sindy Tarih: 09.12.2007 13:30
tesekkurler SU-PERISI