MALZEMELER

1 kg kuşbaşı kuzu eti
3 adet soğan
1 tatlı kaşığı kekik
3 adet çarliston biber
1 çay kaşığı karabiber
2 diş sarmısak
½ çay bardağı sıvı yağ


[COLOR="lemonchiffon"]HAZIRLANIŞI

Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarmısak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir. Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1.5 saat kadar pişirilir. Piştikten sonra üzerine kekik serpilir.

Not : Kesinlikle tahta kaşık kullanınız

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 529
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:13
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık teşekkürler.
delikurtsahin Tarih: 02.11.2008 19:37
tarifin için tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 10.12.2007 11:13
tarif için saol sindy