MALZEMELER

1 kg biftek
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı salça
100 gr kaşar peyniri
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Bir tavaya sıvıyağı koyun ve kızdırın. Biftekleri koyun ve harlı ateşte 4-5 dakika kızartın, ters çevirerek diğer yüzlerini de kızartın. Kızarmış biftekleri tuzlayın ve ısıya dayanıklı tepsiye dizin. Salçayı bir kasede sulandırın ve bifteklerin üzerine dökün. Üzerlerine birer dilim kaşar peyniri koyun ve sıcak fırına sürün. Peynirler kızarıp eriyinceye kadar pişirin. Yanında pilav veya patates püresiyle birlikte servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1441
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:00
güzell tarifler saolll
Sindy Tarih: 12.12.2007 10:32
ellerine saglik SU-PERISI